ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Şarkıkaraağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şarkıkaraağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
FATİH MAH. 132 AHMET YESEVİ CAD. SAKIKARAAGAC FEN LISESI BLOK NO 58 ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA
Vizyon
BÖLGE DÜZEYİNDE DİNİ VE AKADEMİK EĞİTİMDE SÖZ SAHİBİ,LİDER KURUMLARDAN BİRİ OLMAK.
Misyon
ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARININ IŞIĞINDA:ÖZVERİLİ KADROMUZLA,DİNİ VE POZİTİF İLİMLERDE KALİTELİ BİR EĞİTİMLE; MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP, SORUMLULUKLARININ FARKINDA, BİLGİLİ,KÜLTÜRLÜ,KENDİNE GÜVENEN, PAYLAŞMAYI VE YARDIMLAŞMAYI BİLEN, TEKNOLOJİYİ KULLANAN, GELECEKTEN ÜMİTLİ, HAYATA VE YÜKSEK ÖĞRETİME HAZIR ERDEMLİ BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Öğretim Şekli :normal
08:10, 15:40
kalorifer
İngilizce ve Arapça
Sorunsuz
Servis Bilgisi
KÖYLERDEN GELEN ÖĞRENCİLER TAŞIMALI ,İLÇE İÇİ ŞEHİR İÇİ ÖZEL SERVİSLER İLE OKULUMUZA GELMEKTEDİRLER
CAMİKEBİR MAH. ISPARTA CAD NO:10/1 ŞARKİKARAAĞAÇ TEL: 02464114286-02464115464
İl 120 km, İlçe Merkez
Sportif Etkinlikler
Okulumuz İlçe de yapılan hertürlü sportif etkinliğe katılmıştır ayrıca İl Futbolda Yalvaç bölgede 3. olmuşlardır
Bilimsel Etkinlikler
kısa film yarışmasın da ilçe ve il 1.liklerimiz mevcud olup,İHL ler arası yapılan yarışmalarda Ezan okuma ve Kur´an- Kerim Okuma yarışmalrında il 1.2. ve 3. lüklerimiz mevcudttur.Ayrıca rapça etkinlik yarışmasında il 1.liğimiz bulunmaktadır.
E TWİNİNG ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETİMİZ VARDIR..
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
E-Twivinig projesıyle bir öğrenci grubu İtalya ya gidip orada inceleme ve araştırma da bulunmuşlardır